Keurslagerij Jan Daamen

Al ruim 40 jaar is keurslagerij Jan Daamen gevestigd in Winkelcentrum Woensel. Vele jaren ervaring en samenwerking van de medewerkers zorgen ervoor dat zij u graag culinair bijstaan. Stuk voor stuk is iedereen binnen het Slagersvakonderwijs opgeleid en dus voorzien van gedegen kennis over vlees en koken in zijn algemeenheid.

Hans Vinken

Al ruim 20 jaar eigenaar van de slagerij. Hij zorgt samen met het team ervoor dat u als klant dagelijks kunt kiezen uit een compleet assortiment vol lekker eten. 

Mandy

Dagelijks bezig met het maken van de belegde broodjes en het grillen van de haantjes en spareribs. Ook staat zij vaak achter het fornuis om lekkere maaltijden en soepen te bereiden. 

Jackeline

Onder andere het snijden van vleeswaren en maken van maaltijden en salades is haar specialiteit. Voor kooktips kunt u perfect bij haar terecht en zij verzorgt alle partyservice schotels. 

Nicoline

Het maken van de wekelijkse vleesspecial en alle panklare vleesprodukten is haar passie. Zij zorgt er mede voor dat de produkten op een smakelijke manier gepresenteerd worden. Ook kunt u bij haar terecht voor bak- en braadadvies. 

Bart

Begonnen als afwasser en inmiddels doorgegroeid naar chef-slager. Nu verantwoordelijk voor de productie van vleeswaren en diverse worstsoorten. Ook zorgt hij voor ons dagelijks vers gesneden vlees en de presentatie in de vitrine. 

Weekendhulp

Vooral in het weekend zorgen onze vrolijke intern opgeleide medewerkers, Demi, Lonneke, Riëlle en Jessie ervoor dat u vlot en netjes geholpen wordt bij het boodschappen doen. Ook beantwoorden zij graag uw vragen of wensen en schakelen indien nodig direct een meer ervaren collega in. 

Keurslagerij Jan Daamen

Winkelcentrum Woensel 73
5625AD Eindhoven
0402414219
0402480957

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten