Al ruim 40 jaar is keurslagerij Jan Daamen gevestigd in Winkelcentrum Woensel. Vele jaren ervaring en samenwerking van de medewerkers zorgen ervoor dat zij je graag culinair bijstaan. Stuk voor stuk is iedereen binnen het Slagersvakonderwijs opgeleid en dus voorzien van gedegen kennis over vlees en koken in zijn algemeenheid.

Bart

Bart

Bart is begonnen als afwasser in de slagerij. Na het behalen van de nodige vakdiploma’s, is hij na 18 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijf, doorgegroeid tot eigenaar.

Hij verzorgt samen met een enthousiast team voor een compleet assortiment vol lekker eten. Zij staan dagelijks voor u klaar!

Jackeline

Jackeline

Jackeline is o.a. verantwoordelijk voor het snijden van vleeswaren en het maken van maaltijden en salades is haar specialiteit. Wil je kooktips hebben? Dan kun je zeker terecht bij haar. Zij verzorgt tevens alle partyservice schotels.

Lonneke

Lonneke

Lonneke is bij ons begonnen als zaterdaghulp. Nu werkt ze fulltime bij ons.

Zij is verantwoordelijk voor het maken van alle panklare vleesproducten.

Ze zorgt er mede voor dat alles op een smakelijke manier gepresenteerd wordt.

Laurie

Laurie

Laurie is onze nieuwste aanwinst binnen het team. Laurie staat met een grote glimlach achter onze toonbank om klanten vriendelijk te helpen. Ook assisteert zij bij het maken van salades en maaltijden. En wil je een heerlijk broodje hebben, dan maakt zij deze voor je klaar. Liever een gegrilt product mee naar huis nemen? Zij verzorgt tevens alle grillproducten.

Weekendhulp

Weekendhulp

Vooral in het weekend zorgen onze vrolijke intern opgeleide medewerkers Calvin, Romke en Jessie er voor dat u vlot en netjes geholpen wordt bij het boodschappen doen.

Ook beantwoorden zij graag al uw vragen en wensen en schakelen indien nodig direct een meer ervaren collega in.

Keurslagerij Jan Daamen

Winkelcentrum Woensel 73
5625AD Eindhoven
0402414219
0402480957

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten